Meer over Cora

#passievoorcommunicatie
Communicatie zit in alles. Het is meer dan alleen een boodschap zenden van a naar b. Hoe een boodschap wordt overgebracht, welk kanaal en welk middel je hiervoor inzet, is wat mijn vak zo leuk maakt. Elke keer weer een uitdaging.

#ondernemend
Als dochter van een ondernemer houd ik van aanpakken, neem ik graag initiatief en ben ik oplossingsgericht. Mijn kracht zit hem in het helpen en ondersteunen van mensen. Dat doe ik met communicatie, maar ook door mijn technische kennis in te zetten. Als technische vraagbaak help ik graag (oudere) mensen met computerproblemen.

#leergierig
Als ik iets leuk vind, wil ik er ook veel van weten. Ik pluis een onderwerp helemaal uit. Daar krijg ik veel energie van. Nog steeds ontdek ik elke dag weer iets nieuws; ik volg webinars, cursussen en tutorials om bij te blijven in mijn vak.

Cora = ook
- Slagersdochter
- Een echte thee-leut
- Leest graag de Donald Duck
- Houdt van katten
- <3 RegenbogenĀ 
- Dol op toetjes